Ma 2018. május 23. szerda, Dezsô napja van.
Tokaji Otthon
szenior rezidencia

Folyamatos fejlesztés a Tokaji Időskorúak Otthonában

Az intézmény 2017. évben számos fejlődésen ment keresztül. Az emelt szintű szobák padlóburkolatának cseréjéről és az emelt szintű szobák kifestéséről már beszámoltunk, s most nagy örömünkre új híreket kívánunk megosztani a Tisztelt Olvasóval.

Az intézmény 2017. évben számos fejlődésen ment keresztül. Az emelt szintű szobák padlóburkolatának cseréjéről és az emelt szintű szobák kifestéséről már beszámoltunk, s most nagy örömünkre új híreket kívánunk megosztani a Tisztelt Olvasóval. 4 darab pad teljes felújításra került. A közel negyed százados, korhadt, rozsdás padok teljes generálon estek át. A képek magukért beszélnek. Bízunk abban, a jövőben az összes intézményi pad felújításra kerül.
December hónapban 2 darab fotocellás ajtó került kicserélésre új nyílászáróra. A fotocellás ajtók záródása balesetveszélyessé vált, a folyamatos problémák megoldásra vártak, így saját költségvetésből 2 folyosói ajtó és a demens osztály ajtaja kicserélésre került. Szakmai szempontok alapján lett kiválasztva és beszerelve az új demens ajtó, melyen számkódos zár található. Akik rendelkeznek információval a demenciával (mint betegséggel) kapcsolatban tudják, hogy mennyire fontos a biztonságos környezet kialakítása.
2018. évben sem áll meg az élet. Új kihívások várnak ránk. Tisztelt Olvasóval folyamatosan megosztjuk az aktuális híreket.
Gottfried Péter
Tokaji Időskorúak Otthona


2017. december 23. 19:44